Prikazuje se svih 14 rezultata

Sustav za microgreen

876,85 
Sustav za microgreen je kompaktan i efikasan hidroponski sustav dizajniran posebno za uzgoj microgreena. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

Rotacijski toranj, 4 komada s LED svjetlima

2.260,67 
Modul od 4 rotirajuća tornja. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

ZIP hidroponski sustav

1.131,26 
Zip hidroponski sustav popularna je i efektivna metoda hidroponskog vrtlarstva koja je vrlo prikladna za male radove u zatvorenom prostoru. Uz pravilno održavanje i njegu može proizvesti visoke prinose zdravih biljaka na relativno malom prostoru. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

‘Ebb and flow’ sustav

1.177,05 
'Ebb and flow' sustav, poznat i kao stol za poplavu i odvod, vrsta je hidroponskog sustava koji se koristi za uzgoj biljaka. Sastoji se od polica koji su napunjeni medijem za uzgoj, poput kamenčića, perlita ili kamene vune. Police se preplave vodom bogatom hranjivim tvarima, koja se pusti da iscuri nakon određenog vremena. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

Hidroponski zeleni zid, 10 m2

2.493,75 
Zeleni vrt je sustav za uzgoj biljaka vertikalno na zidu ili drugoj vertikalnoj površini. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

NFT hidroponski sustav

1.620,94 
NFT hidroponski sustav izvrstan je izbor za svakoga tko želi uzgajati velik broj biljaka na ograničenom prostoru ili za one koji žele maksimizirati svoju efikasnost uzgoja. Uz pravilno postavljanje i održavanje, ovi sustavi mogu biti vrlo produktivan način za uzgoj zdravih i uspješnih biljaka. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

NFT tuba

51,32 
NFT tuba je efektivna i popularna komponenta hidroponskih sustava, koji omogućavaju efikasan rast biljaka i optimalno korištenje resursa.  

Sustav Dutch posuda

320,63 
Sustav Dutch posuda je popularan hidroponski sustav koji se koristi za uzgoj biljaka, posebno povrća kao što su rajčice, krastavci, paprike i tikvice. Lako se može prilagoditi za različite vrste biljaka, a također je jednostavan za instalaciju i održavanje. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

Vremenski relej (8 utikača)

115,87 
Ovaj relej snage 8 kW s 8 utičnica se obično koristi u hidroponskom vrtlarstvu gdje je potrebno uključiti i isključiti više uređaja u određeno vrijeme.  

Posuda za vertikalni vrt

11,40 
Posuda za vertikalni vrt je posebna vrsta posude koja se koristi za uzgoj biljaka vertikalno, odnosno u uspravnom položaju. Ove posude su idealne za uzgoj biljaka u prostorima gdje je prostor ograničen, poput balkona, terasa ili unutarnjih prostora.  

Zeus L1 upravljač

316,92 
Zeus L1 je sofisticiran uređaj za kontrolu do 160 LED svjetala, dizajniran za iskusne uzgajivače i hobiste koji traže naprednu kontrolu i prilagodbu svojih svjetlosnih postavki. Ovaj uređaj omogućuje programiranje prilagođenih rasporeda svjetlosti, stvarno vrijeme praćenja temperature i vlažnosti te kontrolu do 3000 W snage svjetla.

Dutch posuda

14,11 
Dutch posuda je pojedinačna posuda koja se koristi u sustavu Dutch posuda za hidroponski uzgoj biljaka. Ovaj sustav se sastoji od više posuda koje su povezane u nizu, ali svaka posuda može raditi neovisno jedna od druge.

Čep za doziranje

3,82 
Ima navoj od 51 mm, što ga čini pogodnim za pričvršćivanje na spremnike i posude velikog kapaciteta. Također ima protok vode od 5 l / min, što omogućuje jednostavno doziranje tekućina u bilo kojoj količini.

Ventil za kontejner (6 galona)

2,02 
Može se staviti na većinu kontenjera od 6 galona, a koristi se u hidroponskom uzgoju za pripremu hranjivih otopina.