NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

U Artemis Grow vjerujemo u održivi uzgoj i zdravu hranu.

Pridružite nam se!

Pridružite nam se u hidroponskom uzgoju biljaka. Naša oprema Vam omogućuje da otkrijete nove načine za uzgoj biljaka, bilo da želite uzgajati na malim uređajima u kuhinji, kao hobi ili kao profesionalci.

Priuštivi luksuz?

Je li zdrava hrana bez pesticida i drugih kemikalija luskuz? Nažalost, čini se da je - ona je sigurno skuplja od masovno uzgojene hrane iz supermarketa i s tržnica. Mi želimo taj 'luksuz' učiniti priuštivim, kako cijenom, tako i jednostavnošću.

HIDROPONIKA - BUDUĆNOST UZGOJA

Dobrodošli u Artemis Grow - vašeg partnera u svijetu hidroponike!

Kod nas možete pronaći sve što vam treba za uspješan uzgoj biljaka u hidroponskom sustavu, bilo da ste početnik ili iskusni uzgajivač. Naša misija je educirati hrvatsko tržište o prednostima hidroponskog uzgoja i pružiti najkvalitetnije komponente za postizanje najboljih rezultata, i to sve po pristupačnim cijenama.

Nudimo širok raspon proizvoda. Naš asortiman uključuje malene inteligentne uređaje za uzgoj kod kuće, visokokvalitetna LED svjetla, šatore za uzgoj, višestupanjske sustave, profesionalnu opremu, te mnoge druge dodatke.

U Artemis Grow strastveno radimo da naši kupci dobiju najbolju moguću uslugu i kvalitetu proizvoda. Sve naše proizvode odlikuje vrhunska kvaliteta i izdržljivost, što znači da ćete uživati u dugotrajnom uzgoju biljaka. Uz to, naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju kako bi vam pružio savjete i podršku u svakom koraku procesa uzgoja.

Naša vizija je postati vodeći pružatelj hidroponske opreme na hrvatskom tržištu, dok se istovremeno fokusiramo na razvoj i inovacije koje će potaknuti rast i razvoj hidroponske industrije. Naši klijenti su nam na prvom mjestu, te se zato trudimo pružiti izvrsnu uslugu, brzu dostavu i konkurentne cijene.

Ukoliko ste spremni upoznati se s prednostima hidroponskog uzgoja i pronaći najbolje proizvode na tržištu, Artemis Grow je pravi izbor za vas.

Kontaktirajte nas na [email protected] kako bismo vam pomogli u stvaranju vrhunskog hidroponskog sustava koji će vam pružiti vrhunske rezultate.

ARTEMIS GROW - VAŠ PARTNER ZA HIDROPONIKU

Kao što i samo ime Artemis implicira, posvećeni smo poticanju rasta i razvoja.

2022
GODINA OSNIVANJA
1712
SRETNIH KUPACA
7
TVRTKA RADI SA NAMA
1
URED
5
ČLANOVA TIMA
12
PROJEKTA
Pokreni video

Povijest i činjenice naše tvrtke

Ne bih trebao biti u stanju nacrtati niti jedan potez u sadašnjem trenutku; a ipak osjećam da nikad nisam bio veći umjetnik nego sada.

Pokreni video

Demonstracija procesa dizajna i razvoja

Čudesna vedrina obuzela je cijelu moju dušu, kao ova slatka proljetna jutra u kojima uživam svim srcem.