Prikazuje se svih 4 rezultata

Šator za uzgoj – komplet veličine 90x90x180 cm

493,46 
Šator za uzgoj 90x90x180 cm je kompaktna i praktična zatvorena prostorija za uzgoj biljaka, koja omogućuje precizno podešavanje temperature, vlažnosti i osvjetljenja. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, te je opremljena otvorima za ventilaciju i kabelske otvore za sigurno vođenje električnih kabela. Ova veličina šatora idealna je za uzgoj nekoliko manjih biljaka, kao što su začinsko bilje, paprike ili rajčice. Zbog svoje kompaktne veličine, ovaj šator je savršen izbor za uzgajivače koji imaju ograničen prostor. Uz njega dolaze odlična ključna oprema (svjetla i ventilator), te mnošto druge opreme.  

Šator za uzgoj – komplet veličine 120x120x200 cm

534,91 
Šator za uzgoj veličine 120x120x200 cm. je zatvorena prostorija za uzgoj biljaka, koja omogućuje precizno podešavanje temperature, vlažnosti i osvjetljenja. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, te je opremljena otvorima za ventilaciju i kabelske otvore za sigurno vođenje električnih kabela. Ova veličina šatora idealna je za uzgoj nekoliko biljaka srednje veličine, kao što su paprike, rajčice, cvjetača ili aromatičnog bilja.  Uz njega dolaze odlična ključna oprema (svjetla i ventilator), te mnošto druge opreme.

Šator za uzgoj – dvostruki komplet veličine 120x90x180 cm

598,36 
Šator za uzgoj veličine 120x90x180 cm je zatvorena prostorija za uzgoj biljaka, koja omogućuje precizno podešavanje temperature, vlažnosti i osvjetljenja. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, te je opremljena otvorima za ventilaciju i kabelske otvore za sigurno vođenje električnih kabela. Ova veličina šatora može biti prikladna za uzgoj manjeg broja biljaka u kućnom okruženju ili za potrebe profesionalnog uzgoja u manjim prostorima. Uz njega dolaze odlična ključna oprema (svjetla i ventilator), te mnošto druge opreme.

Šator za uzgoj – komplet veličine 240x120x200 cm

844,29 
Šator za uzgoj 240x120x200 cm je velika i prostrana zatvorena prostorija za uzgoj biljaka, koja omogućuje precizno podešavanje temperature, vlažnosti i osvjetljenja. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, te je opremljena otvorima za ventilaciju i kabelske otvore za sigurno vođenje električnih kabela. Ova veličina šatora idealna je za uzgoj većeg broja biljaka u velikom prostoru. Zbog svoje veličine, ovaj šator može biti idealan za uzgajivače koji imaju veći prostor za uzgoj i žele maksimizirati svoj uzgojni kapacitet. Uz njega dolaze odlična ključna oprema (svjetla i ventilator), te mnošto druge opreme.