Prikazuje se svih 18 rezultata

Pametna utičnica s timerom, mjerenjem potrošnje itd.

12,47 
Pametna utičnica s mnoštvom funkcija: paljenje / gašenje, timer, intervali, mjerenje potrošnje i tako dalje. Idealna da vidite koliko troše vaši hidroponski uređaji.  

Digitalni timer

13,68 
Digitalni timer idealan za upravljanje navodnjavanjem hidroponskih tornjeva i drugih uređaja.  

Rezervna pumpa za toranj

32,78 
Rezervna pumpa za toranj s 24 sadna mjesta. DC 12V, 20W, Hmax = 6m, Qmax = 20 L/Min  

Držač za svjetlo (66cm)

22,66 
Držač za svjetlo dimenzija: duljine 66cm, 46,3cm širine(pri dnu), 67,3cm visine.  

Grijaća podloga za sadnice

19,67 41,33 
Grijaća podloga koja diže temperaturu korijenskog područja za 10-20 stupnjeva. Izdržljiva i vodonepropusna. Dostupna u tri veličine.  

Kamena vuna 42 sadna mjesta

8,16 
Kamena vuna za uzgoj dimenzija 60 cm x 13 cm unutar kojih se nalazi 42 kocke dimenzija 4 x 4 x 4 cm u 3 reda, po 14 kocki u svakom redu.  

Konopci s čegrtaljkama (u paru)

4,33 
Konopci s čegrtaljkama su pouzdan i učinkovit alat za sve koji se bave hidroponskim uzgojem biljaka, posebno za one koji koriste LED svjetla za unutarnji uzgoj, a može se i koristiti s posudama za uzgoj, karbonskim filterima itd...  

Konopci s čegrtaljkama (u paru)

4,49 
Konopci s čegrtaljkama su pouzdan i učinkovit alat za sve koji se bave hidroponskim uzgojem biljaka, posebno za one koji koriste LED svjetla za unutarnji uzgoj, a može se i koristiti s posudama za uzgoj, karbonskim filterima itd…  

Propagator, kupola – set od 3 komada

23,77 
Propagator je kutija za klijanje sjemena i uzgoj presadnica. Visoki kupolasti poklopac stvara vlažno i toplo okruženje za brz i zdrav rast biljaka. Sastoji se od kupole i pladnja (kupola i pladanj se mogu kupiti odvojeno). Slika pokazuje cjelinu, ali se ovaj artikl odnosi samo na kupolu! Istaknuta cijena je za 3 kupole.  

Pladanj za propagator – set od 3

9,90 
Podloga koja odgovara dimenzijama kupole za propagator, od čvrste plastike.

Umetak za propagator (72 mjesta) – set od 10

13,89 
Umetak za propagator s 72 mjesta za biljke i debljine plastike 1mm.  

Mrežasta posuda za sijanje – set od 5

10,69 
Mrežasta posuda za sijanje se koristi u hortikulturi i vrtlarstvu. Ova posuda ima mrežasto dno koje omogućuje dobru cirkulaciju zraka i vode, što pridonosi bržem rastu sadnica.  

Višenamjenska aluminijska ljepljiva traka 50m, 75mm širina

6,38 
Izdržljiva aluminijska ljepljiva traka široka 75mm i dugačka 50m se sastoji od tankog sloja aluminija i snažnog ljepljivog materijala.  

Oznake za biljke (1000kom)

19,33 
Oznake za biljke su važan alat za označavanje i identifikaciju biljaka u vrtu. One se koriste kako bi se označilo ime biljke, njezino podrijetlo, vrstu tla i drugi važni podaci o biljci.  

LED naočale za uzgoj

17,96 
LED naočale za uzgoj su posebne naočale za zaštitu očiju koje se koriste u unutarnjem vrtlarstvu s LED svjetlima. LED svjetla su popularna u unutarnjem vrtlarstvu jer su efikasna, ekonomična i dugotrajna, no mogu emitirati jaku svjetlost koja može biti štetna za oči.  

YoYo za rast uspinjača, set od 10

9,94 
YoYo za rast uspinjača vrsta je vrtlarskog alata koji se obično koristi u unutarnjim hidroponskim sustavima ili vanjskim vrtovima za podršku biljkama dok rastu. To je jednostavan uređaj koji se sastoji od žice na uvlačenje i plastične kuke.  

Čep za doziranje

3,82 
Ima navoj od 51 mm, što ga čini pogodnim za pričvršćivanje na spremnike i posude velikog kapaciteta. Također ima protok vode od 5 l / min, što omogućuje jednostavno doziranje tekućina u bilo kojoj količini.

Ventil za kontejner (6 galona)

2,02 
Može se staviti na većinu kontenjera od 6 galona, a koristi se u hidroponskom uzgoju za pripremu hranjivih otopina.