Prikazuje se svih 8 rezultata

Sustav za microgreen

876,85 
Sustav za microgreen je kompaktan i efikasan hidroponski sustav dizajniran posebno za uzgoj microgreena. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

Rotacijski toranj, 4 komada s LED svjetlima

2.260,67 
Modul od 4 rotirajuća tornja. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

ZIP hidroponski sustav

1.131,26 
Zip hidroponski sustav popularna je i efektivna metoda hidroponskog vrtlarstva koja je vrlo prikladna za male radove u zatvorenom prostoru. Uz pravilno održavanje i njegu može proizvesti visoke prinose zdravih biljaka na relativno malom prostoru. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

‘Ebb and flow’ sustav

1.177,05 
'Ebb and flow' sustav, poznat i kao stol za poplavu i odvod, vrsta je hidroponskog sustava koji se koristi za uzgoj biljaka. Sastoji se od polica koji su napunjeni medijem za uzgoj, poput kamenčića, perlita ili kamene vune. Police se preplave vodom bogatom hranjivim tvarima, koja se pusti da iscuri nakon određenog vremena. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

Hidroponski zeleni zid, 10 m2

2.493,75 
Zeleni vrt je sustav za uzgoj biljaka vertikalno na zidu ili drugoj vertikalnoj površini. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

NFT hidroponski sustav

1.620,94 
NFT hidroponski sustav izvrstan je izbor za svakoga tko želi uzgajati velik broj biljaka na ograničenom prostoru ili za one koji žele maksimizirati svoju efikasnost uzgoja. Uz pravilno postavljanje i održavanje, ovi sustavi mogu biti vrlo produktivan način za uzgoj zdravih i uspješnih biljaka. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.

NFT tuba

51,32 
NFT tuba je efektivna i popularna komponenta hidroponskih sustava, koji omogućavaju efikasan rast biljaka i optimalno korištenje resursa.  

Sustav Dutch posuda

320,63 
Sustav Dutch posuda je popularan hidroponski sustav koji se koristi za uzgoj biljaka, posebno povrća kao što su rajčice, krastavci, paprike i tikvice. Lako se može prilagoditi za različite vrste biljaka, a također je jednostavan za instalaciju i održavanje. Kupnja nije moguća preko webshopa, molimo obratite nam se ovdje.